Φωτια Χαλκιδική / S3ecci6ict Uvm / Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι.

Φωτια Χαλκιδική / S3ecci6ict Uvm / Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι.. Φωτιά τωρα σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στα ξημερώματα του σαββάτου στην χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα σε δασική έκταση της περιοχής παρθενώνας του δήμου σιθωνίας. Φωτιά μαίνεται το μεσημέρι της παρασκευής (12/07) στη σιθωνία χαλκιδικής. Σε εξέλιξη οι πυρκαγιές που προκλήθηκαν από κεραυνούς. Φωτιά μετά από πτώση κεραυνού βρίσκεται σε εξέλιξη στο δάσος πάνω από τη βουρβουρού στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής.

Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή λάκκωμα χαλκιδικής.στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 32 πυροσβέστες με έξι οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα. Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημέρωσε πως κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Μεγάλο πρόβλημα από τους κεραυνούς έχει δημιουργηθεί στη χαλκιδική. Αρχική » νεα » φωτια τωρα: Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι.

Mtr1rdwplp9wym
Mtr1rdwplp9wym from www.grtimes.gr
Η σίσσυ χρηστίδου βρέθηκε τα τελευταία 24ωρα στη χαλκιδική, προκειμένου να περάσει οικογενειακές στιγμές, πριν επιστρέψει τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του mega. Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημέρωσε πως κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη δουμπιά χαλκιδικής τετάρτη, 21 ιουλίου 2021 22:54. Μικρές εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές ενώ είναι. Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στον ταξιάρχη Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Κάηκε σπίτι στη βεργιά από φωτιά σε ξερά χόρτα και σκουπίδια 10/07/2021, 12:13 1.

Συναγερμός για φωτιά σε δασική περιοχή στον ταξιάρχη

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Μικρές εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές ενώ είναι. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική. Συναγερμός για φωτιά σε δασική περιοχή στον ταξιάρχη Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Αρχική » νεα » φωτια τωρα: Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Κεραυνοί προκάλεσαν πυρκαγιές σε μάνδρα, χαλκιδική, ύδρα. Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στον ταξιάρχη Σε εξέλιξη οι πυρκαγιές που προκλήθηκαν από κεραυνούς. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι. Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα και 8 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Μεγάλη φωτιά στη χαλκιδική μεγάλη φωτιά στη χαλκιδική Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στον ταξιάρχη Μεγάλο πρόβλημα από τους κεραυνούς έχει δημιουργηθεί στη χαλκιδική. Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 12:55 για φωτιά έξω από τη νικήτη στη σιθωνία. Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημέρωσε πως κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Fwtia Sthn Xalkidikh Pnigei Toys Katoikoys O Kapnos Einai Kalyterh H Eikona Dhlwnei H Politikh Prostasia
Fwtia Sthn Xalkidikh Pnigei Toys Katoikoys O Kapnos Einai Kalyterh H Eikona Dhlwnei H Politikh Prostasia from www.newsit.gr
Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι. Η σίσσυ χρηστίδου βρέθηκε τα τελευταία 24ωρα στη χαλκιδική, προκειμένου να περάσει οικογενειακές στιγμές, πριν επιστρέψει τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του mega. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στον ταξιάρχη Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη δουμπιά χαλκιδικής Η νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, σύμφωνα την πυροσβεστική. Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημέρωσε πως κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Φωτιά ξέσπασε από κεραυνούς που έπεσαν στη χαλκιδική.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε πολύ κοντά στις φωτιές, που.

Μεγάλο πρόβλημα από τους κεραυνούς έχει δημιουργηθεί στη χαλκιδική. Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 10 σήμερα στην περιοχή της βεργιάς στη χαλκιδική. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Κάηκε σπίτι στη βεργιά από φωτιά σε ξερά χόρτα και σκουπίδια 10/07/2021, 12:13 1. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη δουμπιά χαλκιδικής τετάρτη, 21 ιουλίου 2021 22:54. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή λάκκωμα χαλκιδικής.στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 32 πυροσβέστες με έξι οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα. Φωτιά εκδηλώθηκε και καίει τώρα δασική έκταση στην περιοχή νικήτη σιθωνίας χαλκιδικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση στη δουμπιά χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στα ξημερώματα του σαββάτου στην χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα σε δασική έκταση της περιοχής παρθενώνας του δήμου σιθωνίας. Μεγάλη φωτιά στη χαλκιδική μεγάλη φωτιά στη χαλκιδική Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι. Φωτιά ξέσπασε και μαίνεται τώρα στη χαλκιδική. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στα ξημερώματα του σαββάτου στην χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα σε δασική έκταση της περιοχής παρθενώνας του δήμου σιθωνίας. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής.

Yh29npexcwbafm
Yh29npexcwbafm from media.enikos.gr
Κεραυνοί προκάλεσαν πυρκαγιές σε μάνδρα, χαλκιδική, ύδρα. Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημέρωσε πως κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Η παρουσιάστρια βρέθηκε πολύ κοντά στις φωτιές, που. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι. Κάηκε σπίτι στη βεργιά από φωτιά σε ξερά χόρτα και σκουπίδια 10/07/2021, 12:13 1. Φωτιά εκδηλώθηκε και καίει τώρα δασική έκταση στην περιοχή νικήτη σιθωνίας χαλκιδικής. Η σίσσυ χρηστίδου βρέθηκε τα τελευταία 24ωρα στη χαλκιδική, προκειμένου να περάσει οικογενειακές στιγμές, πριν επιστρέψει τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του mega. Φωτιά ξέσπασε και μαίνεται τώρα στη χαλκιδική.

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική.

Φωτιά τώρα στη χαλκιδική φωτιά τώρα σε δασική έκταση στη δουμπιά χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 10 σήμερα στην περιοχή της βεργιάς στη χαλκιδική. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή λάκκωμα χαλκιδικής.στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 32 πυροσβέστες με έξι οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα. Φωτιά εκδηλώθηκε και καίει τώρα δασική έκταση στην περιοχή νικήτη σιθωνίας χαλκιδικής. Φωτιά μετά από πτώση κεραυνού βρίσκεται σε εξέλιξη στο δάσος πάνω από τη βουρβουρού στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Μεγάλη φωτιά στη χαλκιδική μεγάλη φωτιά στη χαλκιδική Φωτιά τωρα σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 12:55 για φωτιά έξω από τη νικήτη στη σιθωνία. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Μεγάλο πρόβλημα από τους κεραυνούς έχει δημιουργηθεί στη χαλκιδική.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama